Sprostá slova znějí z úst pana knížete jinak, lépe...

3. 11. 2014

čas čtení 1 minuta

Pár citátů z Facebooku:

Andrea Cerqueirová: Miloš Zeman: "Já jsem se inspiroval panem Schwarzenbergem, který v každé druhé větě říká hovno. A vzhledem k tomu, že pražská kavárna má ráda pana Schwarzenberga, tak jsem se snažil vlísat." A mnozí příznivci Schwarzenberga na to reagují, že prý ta sprostá slova zní z úst knížete jinak, lépe. Opravdu jste už směšní!

Jaroslav Polanský: ,,Berlusconi promrdal čas na reformy"... ,,hehehe... to je v prdeli"... ,,smutný konec Nečasovy vlády se na nás lepí jako hovno na košili" ... ,,Hovno měl pod kontrolou - a taky mít nemohl" (jakože Vondra) ... ,,S odpuštěním, když je člověku přes sedmdesát, tak si přiznává, že nemá oči na prdeli" .... to jenom tak namátkou. Autorem výroků fakt není Zeman.

Jan Lipšanský: Nerad dávám politické statusy, ale hysterii kolem Zemana nechápu. Nebyl to Topolánek, kdo zavedl jadrnou mluvu v politice? Nebyl to Kalousek, kdo zvedal ve sněmovně prostředníček? Nebyl to pan Schwarzenberg, který slova "kurvil" nebo "prošoustal" používá naprosto běžně? Celá česká politika je prolezlá vulgarismy, tak co najednou ten povyk?

Jan Rovenský: Poslední Hov(n)ory z Lán mne coby bývalého pankáče nikterak neurazily formou - o to odpornější byl ovšem jejich obsah. Zemanův "argument" proti Pussy Riot byl jako vystřižený z procesu s Plastikama. Napsal bych, že se stydím za svého prezidenta - ale tohle není můj prezident, takže je to vlastně jedno...

0
Vytisknout
17183

Diskuse

Obsah vydání | 6. 11. 2014