O kvalitě českého soudnictví

16. 8. 2023 / Oldřich Maděra

čas čtení 2 minuty
 

Jako autor čtyř velkých projektových dokumentací, které mi byly ukradeny a nikdy zaplaceny, jako člověk, který se bez úspěchu pokoušel domoci se po dobu dvanácti let spravedlnosti u české justice, jako autorizovaný inženýr, který dvanáct let hájil zájmy veřejnosti a byl za to odsouzen k mnohamilionovým náhradám, mohu plně potvrdit názor  Pavla Velemana.

Česká justice musí být vymetena ocelovým koštětem. Pan Fremr to určitě nezajistí, tudíž nemá na ústavním soudu co dělat.

 

Nejde o to pořádat hony na řadové členy KSČ. Jde o to, aby bylo zabráněno lidem, kteří vědomě poškodili rozsáhlým způsobem desítky nevinných a jejich rodin, se dnes nedostali do ústavního soudu a zablokovali potřebné změny, které se musí okamžitě provést. Pan soudce Fremr měl jistě možnost se opakovaným kauzám tohoto typu vyhnout. Pokud tak neučinil, pak byl součástí té bestiální mašinerie a musí za to nést odpovědnost.

Nikdo mu nebere práci. Ať soudí dál pod dohledem jiných, kteří mu snad nedovolí vynášet rozsudky, které již vynesl. Omluvil se již těm lidem? Pokusil se jim nahradit škody, které jim způsobil? Omluvil se veřejnosti za to, co tehdy dělal?

V Čechách je dodnes nulová vymahatelnost práva. V justici stále bují korupce. To se musí rychle změnit.

Spory se vlečou po desítky let. Jediným účelem je vyčerpat oprávněné a postupně je zlikvidovat. Mafie postupně prorůstá do státní správy. Soudci nejsou žádným způsobem kontrolováni na rozsudky, které vynesli. Běžně soudí proti zájmům společnosti.

Jen jeden malý příklad. Ti, co mi dvě rozsáhlé projektové dokumentace za miliony korun ukradli a prodali je ČEZu, tak ti s ním nyní založili společný podnik, aby jednu z těch mých dokumentací, po deseti letech od toho, co mi ji ukradli, dodělali. Dokázal jsem jim, že použili mou práci, mám na to rozsudek soudu prvního stupně, ale nemám již další sílu se domoci spravedlnosti. Oni se budou odvolávat a podmazávat soudce na vyšších instancích ještě dalších padesát let.

https://www.cez.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/grid-design-a-grid-plan-nove-firmy-v-energetickem-sektoru-178072

To je podle mne totální výsměch spravedlnosti a výsledek dvanáctileté práce české justice.

Nemáme někoho, kdo ukradl v sámošce rohlík? Toho odsoudíme pro výstrahu na doživotí! Na ty ostatní, co nakradli za miliony, na ty prosím nesahejte, nebo by se mohly politické strany, co oni platí, na Vás rozzlobit!

1
Vytisknout
3614

Diskuse

Obsah vydání | 18. 8. 2023