Nad "dopisem Pragováků" č. 2

22. 5. 2013 / Karel Dolejší

čas čtení 2 minuty

Dnes ráno jsem byl obeslán níže přiloženým dopisem příznivců rozhodnutí Miloše Zemana porušit vysokoškolský zákon a svévolně nejmenovat Martina C. Putnu profesorem. Tento text, z nějž navzdory akademickým titulům některých signatářů v hustých hnědých kapkách crčí resentiment a homofobie, je názornou ukázkou toho, s čím si to "levicový" prezident Miloš Zeman cíleně zahrává a jaké lidi oslovuje.

Ministrům, vládě, senátu, parlamentu, primátorům/starostům, soudcům, st. zástupcům, policii, děkanům, budoucím profesorům, pp. Jaroslavu Doležalovi, Františkovi Štěpánovi, Stehlíkovi a heterosexuálům :

1. Děkanem filozofické fakulty UK byl jmenován devětadvacetiletý Stehlík

2. Pane Bože, kam to spěje, když 29-letého mladíka bez zkušeností někdo "chytrý" jistě "bez protekce" jmenuje děkanem ?

3. NE homosexuálovi p. Putnovi. Nám, 96 % občanů ČR, nevnucujte p. Putnu. S ním a jemu podobným bychom vymřeli, tj. bez sexu. Chceme se množit a nikoli souložit do řitních kanálů. Brrr, fuj tajxl, fuj Teufel ! Řada z nás je žen, žen, femin, biologů, zoologů, zemědělců. Proto nejsme pro podporu gayů. Lidé se musí rozmnožovat. Tudíž gayům od nás NE, NE profesuru p. Putnovi. Kam kráčí naše společnost, v podstatě tzv. nepohlavní množení gayů, tj. chtějí jim odsouhlasit děti do adopce, a ty přijmou za své vzory svých dvou jednopohlavních rodičů ?!

4. ODSáci, majitelé médií, žurnalisté, redaktoři, k mediální štvanici si, laskavě, vyberte pro změnu tuneláře, vládu, knížete. Přestanete denně krajně nevhodně urážet Ing. Miloše Zemana ? O Ing. V.Klausovi se toho v médiích zmínilo za 10 let tolik, jako o Zemanovi za 1 den. Budou média dále tupě poslouchat své našeptávače, možná německé, rakouské či jiné majitele ? Není už mediálních urážek prezidenta Zemana dost ? O Václavu Klausovi, zřejmě samolibém, sobeckém, ODSáckém křivákovi, jenž občanům zkazil život nejen kupónovou privatizací, zásluhou níž tuneláři prý vysáli miliardy ze státu, a kterou mj. odsuzoval (od začátku) vynikající myslitel, ekonom, nyní zemřelý Ing. Valtr Komárek, jsme nevěděli de facto nic. O tom média mlčela. Klaus veřejně posvětil tzv. špinavé peníze.

S pozdravem

(podpisy s ohledem na zbytky lidské důstojnosti signatářů nezařazuji...)

Abych parafrázoval vyjádření Jana Čulíka v jiné souvislosti: Jací příznivci, takový prezident...

0
Vytisknout
12034

Diskuse

Obsah vydání | 24. 5. 2013