Trafika -- to je právo na určité zaměstnání

21. 12. 2012

čas čtení 2 minuty

Tak nám středeční Hydepark představil kandidáta pravice na prezidenta, senátora Sobotku, člena grémia ODS. Bylo to velmi zajímavé a poučné pro to, aby si každý udělal o něm svou představu. Zaujal mne mimo jiné i tento jeho názor, píše Miroslav Daněk.

Dotaz: "Co říkáte na výměnu odcházejících poslanců za lukrativní trafiky?"

"Ti tři se zachovali velmi férově a neudělali nic zlého, než, že měli jiný názor, a kvůli tomu, aby tato vláda pokračovala, tak odstoupili ze svého mandátu a pak přirozenou cestou se tam dostali náhradníci z těch jednotlivých kandidátek, já na tom nevidím nic zlého, tito lidé nic neudělali, než měli jiný názor a navíc se zachovali férově, takže jsou dnes v nějakých šancích a já dokonce nevím jakých, protože to zas tak dalece nemonitoruji, ale jestliže tito lidé nic neudělali, žádný trestný čin nic, tak samozřejmě mají právo na "určité" zaměstnání."

Redaktor: "Myslíte si nebo trváte na tom, že to nemá žádnou souvislost, že ti lidé dostali nějakou odměnu za to, že nakonec tu situaci vyřešili svým odchodem?"

"Já to nevidím jako odměnu, já si myslím , že se tady uplatňují v nové pozici a jestli došlo k té dohodě mezi premiérem a nimi , tak je to samozřejmě vztah těchto lidí a já jsem u těch jednání nebyl."

Dočetl jsem se, že prezident odvolal Peake z postu ministra obrany. Přes její vyjádření, že tím pádem končí současná vláda, tomu nevěřím. Spíše se najdou nějaké trafiky pro Peake a další poslance LIDEM, aby drželi dále basu s ODS a TOP09. Jsem zvědav, co na to řekne pan senátor Sobotka.

A pokud se mýlím a vláda padne, tak by to byl nejlepší dárek pod stromeček za poslední roky pro 90% občanů této země.

0
Vytisknout
13114

Diskuse

Obsah vydání | 21. 12. 2012