Drzost nezná mezí

29. 6. 2018 / Václav Dušek

čas čtení 1 minuta

Tak se nám prý údajně pan andělsky nevinný sociální demokrat doktor a hejtman Rath přirovnal k Miladě Horákové. Má se stydět, otrapa, avšak nemá čím! Ohavnost připomíná tvrzení zastánců procesů a poprav, že režim nastavený jako hráz kapitalismu plnil zadané úkoly stranickými kádry, vyškolenými kdesi v Mukačevu a blízkém okolí. Letec Rath mezi stranami dolítal v okamžiku, kdy ho sbalili na ulici s krabicí od vína, napěchovanou bankovkami – náhoda?! Zapírá, kope kolem sebe, soudce je předpojatý, proces politický, v tomto státu není spravedlnosti! Nu, posoudíme, pane hejtmane. Račte se nám ale nepošklebovat, sneste důkazy svého tvrzení, že vykonstruovaný případ porušuje lidská práva, vyzbrojte se advokáty chudých.

Hele, kdo krade je obětí, vy voličský tatrmani říkáte si asi, což?! Řeknu jim, pěkný hnus, velebnosti! Máte velké štěstí, že jste neupadl v ruce tehdejších posluhujících prokurátorů, soudců, poradců, sadistických vyšetřovatelů a nedočkal se spravedlivého hněvu běsnícího lidu.
Srovnávat se s Miladu Horákovou nemůže ani zatvrzelý osel – hejtmane Rathe; provaz vám nehrozí, pohrdání ano. Obejda zůstane vždy obejdou. Kriminál vám nepřeji, každý den za mřížemi je zbytečný, málo lidský.

Můžete se ještě omluvit, že na vás sedla pýcha bezvýznamné nicky. Nebereme do úst jména božího nadarmo... a pamatujte, nesrovnáváme se s někým, komu nesaháme ani po kotníky.
Opatrujte se, hodně štěstí.

0
Vytisknout
9984

Diskuse

Obsah vydání | 3. 7. 2018