Nám, nám, narodil se! ... Brexit!

8. 12. 2019

čas čtení 1 minuta

Boris Johnson, trpící bájnou lhavostí,  lže jako když tiskne po celý život, nejen od letošního léta, kdy se stal nevoleným britským premiérem. V posledních dnech lže už opravdu drze a jeho výroky nabývají na stále větší absurditě. Tak v rozhovoru pro týdeník Sunday Times v neděli uvedl, že pokud se mu podaří realizovat brexit, povede to k zintenzivnění sexuální aktivity v anglických postelích... Co všechno už  ten člověk nenaslibuje...  Jak upozorňuje Michael White, takové výroky od člověka, který odmítá říci, kolik má vlastně dětí a s kým, už nejsou ani parodií... (JČ)

Narodil se nám... Brexit! Boris Johnson  předpovídá po brexitu všeobecné sexuální radovánky a zvýšení porodnosti!

Tim Shipman: Boris Johnson předpovídá, že dojde v Británii k zintenzivnění sexuální aktivity v anglických postelích, pokud se mu podaří zůstat premiérem a "realizovat brexit". Dojde tak podle něho po brexitu k zvýšení porodnosti v Británii, podobně jako v roce 2012, kdy se v Londýně konaly olympijské hry. Řekl: "Cupidovy šípy začnou znovu lítat, jakmile realizujeme brexit. Romantické vztahy rozkvetou po celém národě."

(Fact check: K žádnému "baby boomu" po olympijských hrách v Londýně r. 2012 nedošlo. Naopak počet narozených dětí  poklesl. ZDE)


0
Vytisknout
8103

Diskuse

Obsah vydání | 10. 12. 2019