Redaktorka ČT Drtinová dělá ideologickou propagandu

21. 11. 2012

čas čtení 1 minuta

Prosím veřejnoprávní Českou televizi, aby redaktorka paní Drtinová měla možnost položit našim prezidentským kandidátům stejnou otázku z 27. minuty a 24. sekundy, kterou položila panu Zimolovi,totiž přátelství člověka ve vztahu ve vztahu k politické straně tedy ke KSČ:

" Ukažte mi vaše přátele a já vám řeknu jací jste," píše Emil Růžička.

Žádám, aby jim byla tato otázka jednoznačně položena, protože oba kandidáti byli v době normalizace, kdy z toho oba měli prospěch, členové KSČ a mělo to vliv na jejich budoucí zařazení ve společnosti.

Na rozdíl od Vás, paní Drtinová, jsem v Jedličkově ústavu za totality pracoval i s vyhozenými komunisty a s lidmi nábožensky nevhodnými. A s nikým jsem kvůli jejich ideologii neměl konflikt, protože nám šlo o společnou práci.

Vaše televizní vystoupení přispělo k rozdělení společnosti, a pomáháte tak rozdělovat, zatímco bývalí funkcionáři a členové KSČ se prosazují v mocenských uskupeních. Vládnout nejpohodlněji se dá, pokud dáte lidem nepřítele a to KSČM splňuje.

Události jsou v dnešní době komplikované na vysvětlování a vy volíte bohužel cestu jednodušší lži než komplikované pravdy.

Před rokem 89 byl svět proti dnešnímu proklatě jednoduchý (méně drog, jednodušší právo).

0
Vytisknout
10228

Diskuse

Obsah vydání | 23. 11. 2012