Blábolivá rasistka českého původu byla vyloučena ve Švédsku z etického panelu

15. 8. 2017

čas čtení 1 minuta


Švédské rejdařství Viking Line vyhodilo Kateřinu Janouchovou z panelu, který měl vychovávat cestující ke slušnému chování (bránit sexuálnímu obtěžování), poté, co publikovala o poslankyni Rosanne Dinamarca  sexistické obrázky a komentáře.  Společnost Viking Line se vyjádřila, že nemůže spolupracovat s Janouchovou, která se svýmí výroky veřejně zdiskreditovala, upozorňuje ze Stockholmu Jiří Pallas. 

(V Česku ovšem Janouchovou považují za Boha. Příloha deníku IDnes Téma vydala před několika dny 10 stránek (!!) neuvěřitelných blábolů Kateřiny Janouchové. Není divu, že Česká republika má pověst jedné z nejrasističtějších zemí na světě. Před několika měsíci zveřejnil s Janouchovou naprosto neinformovaný "rozhovor" -  bez korekce jejích nesmyslů - Martin Veselovský. Rozhovor vyvolal ve Švédsku skandál, na nějž reagoval i švédský premiér. Švédská veřejnoprávní televize Veselovského "rozhovor" rozebrala a dokázala, že všechna tvrzení Janouchové byla nesmyslná či hrubě nepřesná. To deníku IDnes nestačilo jako varování, tak publikoval DESET stránek! blábolů Janouchové... :) Ta úroveň...  )

Po zveřejnění urážlivých výroků podala poslankyně Dinamarcová   na Janouchovou trestní oznámení za pomluvu. 

 
 

Janouchová   tvrdí, že poslankyně Dinamarcová se účastnila demonstrace proti deportaci imigrantů zpět do Afghánistánu výlučně proto, aby k sobě připoutala erotickou pozornost mužů. "Janouchová tvrdí, že jsem byla na demonstraci ze sexuálních důvodů. Je to nesmírně odporné," konstatovala Dinamarcová a podala na Janouchovou trestní oznámení poté, co Janouchová zveřejnila fotografii Dinamarcové, jak mluví s jakýmsi mužem, s podtitulkem "Toto schodiště je daleko efektivnější nežTinder [internetová seznamka]!"

Zdroj ve švédštině ZDE  a na mnoha dalších švédských serverech.

0
Vytisknout
10812

Diskuse

Obsah vydání | 17. 8. 2017