Bodláky Václava Duška

Manipulátoři všech koutů - spojte se

30. 7. 2015 / Václav Dušek

čas čtení 2 minuty

V zájmu pokroku se musí manipulovat s národy, aby nezhasl plamen podezírání, nenávisti, krutosti, zrady a odplaty. V tomto čase - nečase - jsme podrobováni chirurgickým řezům zvláštních úřadů pracujících skrytě a urputně v zájmu jakýchsi vyšších bytostí, ovládajících podle mínění mudrců náš svět; náš svět je vesmírná kulička a v určeném čase skončí... zatím na sebe vymýšlíme krutosti všeho druhu. Rozdmýchává se oheň náboženských veličin – čí Bůh je větší, spravedlivější, následování hodný. Víra fanatická byla jest a bude nebezpečný jed.

Vídáme demonstrace tiché, pokorné, i divoké a zlostné, vždy ovšem hájící čirou pravdu. Partaje jsou úlem manipulátorů. Nezávislí jsou vždy na komsi závislí. Anarchisté vsázejí na lidskou solidaritu v neposlušnosti. 

Levicoví buntovači nasazují kapitalistům satanskou masku, straší Hitlerem, nacismem, bankovními zloději, nenažranými podnikateli, nepřehlednou americkou administrativou s krví na rukou nevinných obětí; pravicoví extrémisté vykřikují jména stalinských pomahačů, připomínají gulagy, židovské přisluhovače v letech Velké říjnové revoluce a následných protilidských excesů, smyšlené procesy, popravy, hladomory, teror... 

Nezávislé bytosti dostávají od obou zmíněných táborů radikální slovní výprask. Holt, kdo nejde s námi, jde proti nám, a nezáleží na levici, na pravici, záleží na používání mozku... ale hlavně záleží na toleranci. 

Jeden si pomyslí, že náboženské obce mají velký podíl na rozviklaném světovém hřišti. Pomyslí, že harašení slovy o blížící se válce slouží zbrojním korporacím, bankovním domům, generálským pupkounům, zvířeckým pudům primitivů. Ke všemu se podařilo rozdělit svět. 

Muslimské hordy se k nám plaví na vorech a lodích, kdo je posílá, kdo krvavou maškarádu platí? Křesťané nabízejí pomocnou ruku, ale dá se jim věřit? Odbočím. Vládní činitel navštíví Sudetoněmecké sídlo v Mnichově, omluví se za barbarské excesy – naběhl si, Holobrádek... jestli si nedokážeme odpustit po mnoha letech sousedských vztahů, jak potom můžeme doufat, že zastavíme hrdlořezy zajišťující se Islámem, což ve skutečnosti nemá s Islámem pranic společného! 

Doplatíme na podezíravost. Hle, hrnou se k nám, aby nám ujídali z talíře a řezali krky. Proboha! Nechci provokovat, věštit, ale umíte si představit, že prcháte před jistou smrtí?! Pokud se k sobě nezačneme chovat odpovědně, nahrajeme na smeč všem, kterým jde o poškození matky Země. 

 Válečný štváč je pouze ubohý...

0
Vytisknout
7662

Diskuse

Obsah vydání | 31. 7. 2015