Všechno není ztraceno

24. 10. 2012

čas čtení 1 minuta

Pane Dolejší, tak to bylo ....o revoluci prostě nešlo v kontextu s Vaším Českým Tancem duchů, zdůrazňuje Jan Miroslav.

A dále píšete> "Českou průmyslovou tradici už dnes nemá kdo a jak obnovit, české země zůstanou subdodavatelskou a tranzitní ekonomikou, regionem montoven, skladů, hotelů a benzínových pump obývaným především prekarizovanými dělníky, skladníky, pingly a prodavači."

A nakonec se ptáte: "Kromě tance poražených kolem poradního ohně prý neexistuje žádný jiný způsob, jak přivolat změnu... Souhlasíte?"

NESOUHLASÍM, a to z jednoho prostého důvodu , že tk=zv. ŽITÝ ŽIVOT je silnější a stačí si vzít kolo a projet se vesnicemi a městečky kde kypí kultura, zpívá se ve sborech, hraje ochotnické divadlo naprosto stejně jak za normalizace !!!

Tedy až na to, že tenkrát k tomu byly lepší podmínky - žádný ekonomický útlak ......jako, že dnes je , ale pro koho?

DNES bych vyznamenal za statečnost a uvědomělost statisíce nezaměstnaných, kteří přinášejí dobrovolnou oběť společnosti / státu či budování kapitalismu. Ach Bože, proč mne trestáš.

A pro Vás pozitivní příklad> PC hra , kterou hrají vnoučata i já sám a školy v celé republice ...www.ekolampov.cz/ ....není vše ztraceno !

Ano , máte pravdu po 20 letech restaurace kapitalismu je co napravovat .

Snad ČSSD nezradí svoje voliče a spolu s KSČM vrátí kapitalismu lidskou tvář ...jinak to nevidím. Má to háček , já osobně ČSSD nevěřím. Snad mě překvapí...

0
Vytisknout
8942

Diskuse

Obsah vydání | 25. 10. 2012