Kalousek není tak dobrý, jak jsou jeho soupeři neschopní

16. 1. 2013

čas čtení 1 minuta

Přečetl jsem si Váš článek "Zvolení Karla Schwarzenberga..." s jehož zněním se mohu ztotožnit, až na jednu maličkost. Tou je, že Miroslav Kalousek nedělá chyby.

Když si vzpomenu na jeho hysterickou reakci při projednávání vydání Vlasty Parkanové k trestnímu stíhání, nebo fyzické napadení křiklouna, měl jsem pocit, že nastal Kalouskův soumrak.

Tak závažná komunikační chyba a odkrytí karet v přímém přenosu se v politice často nevidí. MK měl zřejmě v té době nějaké osobní problémy.

Na jednu stranu je obdivuhodné, že se MK dokázal v krátké době zkonsolidovat a tyto excesy ustát, na druhou stranu je neuvěřitelné, že dosud působí v politice.

Nevyužití těchto chyb ze strany politických spolu a protihráčů jen svědčí o tristním faktu, jaké osobnosti se na naší politické scéně pohybují, a že MK prostě nemá konkurenci. (Samozřejmě s výjimkou jiného politického "talentu", Davida Ratha)

Miroslavu Kalouskovi zřejmě v Česku projde úplně vše.

Jeho modus operandi sahá od manipulace s lidmi (to jak dokázal utáhnout stařičkého knížete na příslib pokračování ve funkci ministra zahraničí, post předsedy strany až k zajištění funkce prezidenta, je vskutku zvráceně obdivuhodné - v této souvislosti mi přijdou zábavné postřehy příznivců knížete, že je KS nezkorumpovatelný), píše Jiří Cée.

0
Vytisknout
8011

Diskuse

Obsah vydání | 17. 1. 2013