Ovčáček pěkně přispívá k systematické debilizaci českého národa

2. 9. 2017 / Jan Čulík

čas čtení 1 minuta



Návštěva jeho twitterového účtu je nezapomenutelným zážitkem. Najdete tam směsici lží, konspiračních teorií a nenávistných výroků, například proti filantropu Georgi Sorosovi. Pozoruhodné, do jak velké míry se tento člověk identifikuje s fašistickou ultrapravicí a českou veřejnost destabilizuje svými hloupými a nenávistnými nesmysly.

V evropských zemích existuje - už dávno - odluka církve od státu. Dokázal by Ovčáček vysvětlit, proč by jakýsi soukromý supermarket s potravinami měl ve svých letácích a na obalech svého zboží dělat zadarmo reklamu nějakému náboženství? A vůbec, proč se "PREZIDENTmluvčí" (hezká čeština) vůbec vyjadřuje k jakémusi obalu na tyčinky a křupky?

"Aha, to je ten prezidentský úřad, který projevuje už řadu let tolik pochopení pro náboženská práva," podotýká k tomu ironicky Andrew Stroehlein.

Dotaz Ovčáčkovi: On měl československý komunistický režim na obalech nějakých svých potravinářských výrobků křesťanské kříže?

Ovčáček nikdy neodpověděl na zdvořilou žádost z mezinárodního ústředí organizace Human Rights Watch, z kterého prstu si Zeman vycucal svá tvrzení, že "90 procent uprchlíků přicházejících do Evropy jsou ekonomičtí migranti" a že "migrace je řízená invaze". Žije si spolu se Zemanem šťastně ve svém lživém světě, o němž dobře ví, že je lživý.


K tomu:




0
Vytisknout
9632

Diskuse

Obsah vydání | 5. 9. 2017