Tisková zpráva:

Rock for People Hope startuje již 13. srpna!

13. 8. 2021

čas čtení 1 minuta
Přípravy dvoudenního Rock for People Hope finišují. Festival otevře své brány již v pátek 13. srpna, od čtvrtečního večera bude probíhat v prostorech kempu také večírek pro nedočkavé.

Na třech podiích nově upraveného areálu královéhradeckého Festivalparku se vystřídá nejen třicet hudebních projektů z České republiky, Itálie, Švédska, Německa, Francie, Švýcarska, Holandska a USA, ale také řečníci, divadelníci, stand up komici, tanečníci a akrobaté, prezentovat se budou neziskové organizace. Unikátem je využití vodíkového generátoru H2BASE v pohánění jednoho z pódií.

Pátečnímu programu budou jistě kralovat vítěz Eurovision Song Contest, italští Måneskin, švédští rockeři Mando Diao nebo čeští zástupci John Wolfhooker, YouTube Music stage rozehraje francouzský metalcore LANDMVRKS nebo duo hudebnic Ikan Hyu.

Sobota 14. 8. bude patřit texaským Missio, rockové legendě The Hives nebo holandským rockerům De Staat, na O CO2 JDE stagi budou diskutovat bývalý ministr životního prostředí Martin Bursík i hudebník a vrcholový sportovec Ben Cristovao, talkshow silný řeči přivítá novináře a politického komentátora Jindřicha Šídla a režiséra a kameramana Markuse Kruga.

Dále vystoupí Imminence, Redzed, Skynd, I Love You Honey Bunny, Venues, PSH, Vanessa, Annabelle, Deaf Heart, Domi, Evelynne a mnozí další.

V rámci festivalu Rock for People Hope budou oznámena další jména line-upu festivalu Rock for People 2022, který proběhne ve dnech 16. - 18. června.

Dvoudenní vstupenky na Rock for People Hope zakoupíte v prodejní síti GoOut za 1490 Kč nebo na místě konání za 1590 Kč.

1
Vytisknout
7629

Diskuse

Obsah vydání | 13. 8. 2021