Češka Petra Kvitová vyhrála Wimbledon a ČTK na její úspěch zareagovala dosti neuvěřitelnou sprosťárnou

6. 7. 2014 / Pavel Trtík

čas čtení 1 minuta

"Posláním tiskové kanceláře je poskytovat objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů. Tisková kancelář poskytuje službu veřejnosti šířením slovního a obrazového zpravodajství z České republiky a ze zahraničí."

Obrázek vydá za více než tisíce slov, a tak jsem nucen laskavé čtenáře požádat, aby se podívali na následující anonymní (!) článek na serveru sportovninoviny.cz (jako autor článku je uvedena celá ČTK).

Jelikož považuji fotografií a tím pádem vyznění celého článku za těžko uvěřitelnou sprosťárnu, žádám ředitele ČTK, aby (i) okamžitě propustil autora článku a (ii) zvážil své setrvání ve funkci ředitele ČTK, protože obrazová dokumentace k článku odporuje poslání ČTK.

V případě, že by ČTK chtěla tvrdit, že pouze přinesla objektivní fotografií slečny Kvitové, navrhuji, aby byl autor dotyčného článku focen po dobu 24 hodin s frekvencí, jakou byla v daně chvíli focena slečna Kvitová. Jsem si jist, že bude možné vybrat z takové kolekce fotek alespoň několik takových, které budou moci být "objektivně" použity pro potvrzení diagnózy autora článku "Downův syndrom".

0
Vytisknout
15491

Diskuse

Obsah vydání | 8. 7. 2014