Je realistické věřit, že Miloš Zeman "neznal Konvičku"?

26. 11. 2015 / Jan Čulík

čas čtení 3 minuty

Češi jsou povětšinou zbabělci. Proto je pro společnost nesmírně ozdravné, že psychopat, fašista a lhář Martin Konvička (drtivá většina nenávistných komentářů zveřejňovaných na stránkách IVČRN jsou hoaxy, jejichž cílem je vyvolávat nenávist vůči muslimům, a neštítí se přitom jakékoliv manipulace a zkreslování faktů; činím tímto za tyto lži šéfa IVČRN přímo odpovědného!) se stal konečně terčem trestního stíhání.

Doufám, že to poslouží i jako vážné varování všem ostatním nenávistníkům, mnozí z nichž paradoxně na fórech českých médií a na sociálních sítích v reakci na zahájení trestního stíhání proti Konvičkovi páchají dál stejně trestné činy, z nichž je nyní obviňován jejich vzor. Měli by si asi uvědomit, že je to pro ně osobně nebezpečné, neboť nenávistné výroky na Facebooku, Twitteru a na fórech deníků zůstávají - a jsou dohledatelné. Máte skutečně jistotu, nenávistníci, že Policie ČR a státní prokuratury nezačnou jednoho dne opravdu systematicky stíhat tyto trestné činy, jak jim ukládá zákon? Co si pak počnete? Jsou dohledatelné a vy jste identifikovatelní.

Jenže Češi jsou většinou zbabělci a k nim se zřejmě přičítá i nynější český prezident. Po zahájení trestního stíhání proti šéfu IVČRN nám sdělil nejprve Zemanův mluvčí Ovčáček, a pak - zřejmě ve strachu - i Zeman sám, že "on vůbec Konvičku nezná". "Ani neznám jeho křestní jméno," dodal.

Je to skutečně přesvědčivé?

Je realistické předpokládat, že člověka, který stál dne 17. listopadu na pódiu na Albertově vedle Zemana a zpíval s ním českou hymnu, Zeman opravdu neznal?

To se český prezident skutečně dává každý druhý den na pódiu do zpěvu státní hymny s úplně neznámým člověkem?

A pokud tomu tak je, nejsou na vině bezpečnostní struktury Prezidentské kanceláře?

On opravdu v Prezidentské kanceláři nikdo netušil, že Zeman zpívá hymnu s člověkem, který požaduje vybudování koncentračních táborů pro muslimy a jejich rozemletí na kostní moučku? On to opravdu netušil například jeho inteligentní poradce - pravděpodobně jediný člověk s podstatnou mírou inteligence na dnešním Pražském hradě - Hynek Kmoníček? Neměl Zemanovi říct: "Prosím tě, neblbni, Miloši?"

V červnu se o Martinu Konvičkovi Miloš Zeman zmiňoval v rozhovoru pro Parlamentní listy, nazvaném "Já také nechci islám v ČR, pane Konvičko!" (sic!!):

Jak IVČRN, tak doc. Konvička jsou v posledních měsících terčem silné kritiky některých kruhů. A jak hodnotíte činnost Martina Konvičky v oblasti boje proti islámu nebo islamismu?

Já uznávám právo pana docenta Konvičky jako svobodného občana ČR vyjadřovat svůj názor. (...). V tomto případě s ním souhlasím, Já také nechci islám v České republice.

Je realistické věřit dnešnímu Zemanovu tvrzení, že "ani nevěděl, že se Konvička jmenuje Martin"?

Svým způsobem je pozitivní, že před žalobou, založenou na naprosto přesvědčivých, zdrcujících důkazech, Zeman nyní couvá a tvrdí, že s Konvičkou nemá nic společného. Konec konců, je to pro něho typické - on se vždycky co nejrychleji distancuje od loserů.

Jenže cožpak nebyla tato fakta k dispozici už dávno? Zeman je buď blbec, že o tom "nevěděl", jak nám nyní tvrdí - což by bylo opravdu znepokojující u prezidenta ČR - anebo nám prostě lže.

0
Vytisknout
8420

Diskuse

Obsah vydání | 27. 11. 2015