Prosíme, pomozte rodině, které vyhořel dům a je bez prostředků. Děkujeme

6. 3. 2017

čas čtení 1 minuta


Pane Čulíku, chtěl bych vás požádat, zda by šlo vydat tady tohle. Jedná se o spolužačku ze základní školy. Prakticky se na vesnici všichni známe, píše Michal Kment.

Při požáru rodinného domku v Čechách po Kosířem došlo ke zranění dvou osob, zasahoval i vrtulník

Průzkumem místa zásahu bylo zjištěno, že se jedná o požár 1. patra rodinného domu, kdy došlo již k rozšíření požáru na střešní konstrukci. Jednotky ochraňovaly sousední objekty proti rozšíření požáru a po částečné lokalizaci požáru uvnitř domu se soustředily na hašení střechy.

Na místě byla nalezena pětapadesátiletá žena s popáleninami druhého stupně v oblasti horních a dolních končetin. Dle jejího vyjádření došlo ke vzplanutí oleje při vaření, následně se pokusila o uhašení a po nezdařilém pokusu se hrnec snažila dostat mimo objekt na balkon. Při manipulaci utrpěla již zmiňované popáleniny.

K události vzlétl vrtulník s posádkou letecké zdravotnické záchranné služby. Prvotní ošetření zraněné ženě poskytla jednotka hasičského záchranného sboru, lékař pokračoval v celkové prohlídce, ošetření a zajištění s přípravou k transportu na odd. urgentního příjmu FNOL.

Další podrobnosti ZDE

0
Vytisknout
6635

Diskuse

Obsah vydání | 9. 3. 2017