Německý tisk k Zemanovi: Manipulátor, šovinista, kremelský agent

Národ má takového prezidenta, jakého si zaslouží

28. 1. 2018 / Jaroslav Polák

čas čtení 2 minuty

Autor obrázku: Jáchym Bohumil Kartous

Rovněž sice formálně bulvární ale v politických komentářích objektivní deník Bild dále šíří "slávu" naše pana presidenta. V titulku je tento náš bytostný demokrat nazván Putinovým přítelem a dále v textu popsán jako Trojský kůň Kremlu. Rovněž je zmíněna jeho legitimizace smyšlených dezinformací na webu, kterým bohužel i z části uvěřila naivnější část národa. Samozřejmě je zmíněn Zemanův blábol o organizované invazi muslimů. Stačí jen dodat, že tento "geniální" prognostik sliboval pro rok 2016 "tsunami uprchlíků" i v České republice.

Slušelo by se podotknout, že stejně jako Hitler by chtěl likvidovat novináře, jak se svěřil svému kamarádovi Vladimirovi Vladimirovičovi před kamerami.

Dále jeho podporovatelé, zadlužení až po uši, pokryli celou českou kotlinu billboardy, do novin celostránkové inzeráty a prý i přímo do schránek vhodili vskutku pozoruhodné sdělení. Jádrem byla zhutnělá národovecko-vlastenecká zkratka dezinterpretační blábol: "STOP IMIGRANTŮM a DRAHOŠOVI". Graficky to bylo vše pojato jako "mobilizační leták" a kupodivu naši vlastenci nepoužili osvědčené barvy čs. trikolory ale červenou a černou, které tak ráda používala například NSDAP.

Samozřejmě, on se pan Zeman deklaruje jako socialista, a to národní, a s oblibou zve na Hrad ultrapravičáky jako pana Hofera, takže je vše v podstatě v pořádku. Alespoň je vidět v jakých konotacích si holubičí a demokratický národ libuje, či jim skáče na špek.

Opět je třeba připomenout, že pan Zeman zejména drtivě vyhrál v oblastech tzv. Sudet. Děsivě realisticky ukázal "rozkvět" této oblasti 50 let po válce včera vysílaný film Díra u Hanušovic. Tedy zase připomínám, že máme zase k proplacení onu negativní dividendu na vrub vyhnání 3 milionů spoluobčanů. Kdo to chce vidět, tak to vidí - slepým nikdo nepomůže. Národ má takového prezidenta jakého si zaslouží.

0
Vytisknout
11338

Diskuse

Obsah vydání | 30. 1. 2018