A takhle se šíří nenávistné lži, kterým pak Češi věří: Děsivé fiasko bulvárního deníku Daily Mail

6. 8. 2018

čas čtení 4 minuty
Aktualizace: Daily Mail tento článek, obsahující ultrapravicové lži, nyní smazal:


Lživý britský bulvární deník Daily Mail publikoval nenávistný článek podvodného reportéra o "statisících ilegálních muslimských imigrantech" ve francouzském městě Saint Denis

Už čekáme, jak ho s nadšením budou citovat česká islamofobní mainstreamová média. Jenže jsou to všechno lži:

Článek VE VŠECH BODECH trpělivě vyvrátil Marwan Muhammad:  
 
Milá Daily Mail. Přečetl jsem váš "zdrcující" článek o "ilegálních migrantech v městě Saint Denis". My máme také ve Francii bulvární tisk, kterému naprosto nezáleží na pravdě, ale opravdu, musím, říci, tohle je opravdu neuvěřitelné. VŠECHNO, co jste v tom článku napsali, je špatně:

 

1. Od začátku do konce si reportér Malone plete město Saint Denis s okresem Saint Denis, který má 40 měst a 236 čtverečních kilometrů.

2. "Muslim mi zakázal ho fotografovat." - Ve Francii je zakázáno fotografovat kohokoliv bez výslovného souhlasu. Trestem jsou pokuty až do 45 000 eur.

3. V městě Saint Denis žije 90 národností, včetně bělochů, takže "podivné pohledy" neměly nic společného s tím, že je reportér běloch, ale s jeho stalkingem a nezdvořilým přístupem k místním lidem, viz níže.

4. Čtvrtá chyba: nejhorší: tvrzení, že prý francouzští poslanci tvrdí, že v Saint Denis je až 300 000 ilegálních imigrantů. Ve skutečnosti francouzští poslanci konstatovali, že nevědí, kolik jich tam je. Od roku 1968 stoupl počet obyvatel města Saint Denis jen o 11,5 procent a v roce 2014 dosáhl počtu 110 733, takže tvrzení, že je tam 300 000 ilegálních imigrantů, je nesmysl. Tvrzení o 300 000 ilegálních imigrantech mezi 110 733 obyvateli tohoto města, pochází ze lživých ultrapravicových serverů, které byly mnohokrát odsouzeny za trestné činy vyvolávání nenávisti šířením lží.

5. Ve Francii nejsou žádné náboženské soudy a žádné rady uplatňující šariu. Toto tvrzení je lživé.

6. Píšete o zákazu nikábu ve Francii z důvodů "podpory integrace". V zákoně o tom není ani slovo. Důvodem je bezpečnost. A tento zákon vyvolal přesný opak zamýšleného účinku.

7: Tvrzení, že taška nějaké ženy, plná mobilů, bot, slunečních brýlí a kabelek "zjevně ukradených od turistů v Paříži" je bez důkazů. Na pařížském předměstí jsou desítky neformálních trhů se zánovním zbožím. A ano, některé je ukradeno.

8: Reportér tvrdí, že skutečnost, že policie je ozbrojená, je něco výjimečného. Ve skutečnosti je to standardní vybavení všech francouzských policistů všude.

9. Ve městě Saint Denis je 12 mešit, ne "více než 160".

10. Ve Francii nejsou k dispozici žádné etnické či náboženské statistiky a už vůbec ne v souvislosti s kriminalitou - kde jsou důkazy, že "s drogami obchodují převážně muslimové"?

11. Tvrdíte, že v městě Saint Denis jsou "zakázány Vánoce". Zde jsou tamější fotografie z Vánoc:


Zde jsou fotografie z každodenního života v městě Saint Denis: Hrůza.
 

V roce 1933 deník Daily Mail podporoval Hitlera:

"Triumf pana Hitlera v německých volbách je jednou z nejpozoruhodnějších událostí naší doby. Jeho spoluobčané hlasováním projevili absolutní důvěru v něho. Tohoto 'neuvěřitelného' vítězství dosáhl pan Hitler prostřednictvím jasných kvalit svého státnictví. Je to dokončením revoluce, která byla uskutečněna s menším krveproléváním a zmatkem, než jakékoliv takové hnutí v historii. Nebezpečí komunismu bylo konečně zažehnáno..." 

0
Vytisknout
11343

Diskuse

Obsah vydání | 9. 8. 2018