Boris Johnson pohrozil, že zlikviduje nezávislou TV stanici, která ho "rozzuřila"

28. 11. 2019

čas čtení 2 minuty

Televizní stanice rozzuří politického předáka a ten pohrozí, že ji zlikviduje. Toto prosím není Rusko 2019, ale Británie 2019:

Ve čtvrtek večer se namísto pravidelného hodinového televizního zpravodajství Channel 4 News konala hodinová debata šéfů britských politických stran o globální krizi. Navzdory opakovanému pozvání se jí neúčastnili šéf konzervativců Boris Johnson a šéf Brexit Party Nigel Farage. Jejich místa byla nahrazena skulpturami z ledu, které během vysílání postupně tály, podobně jako ledovce v Arktidě a v Antarktidě:

Boris Johnson poslal namísto sebe svého ministra Michaela Govea a svého otce !

Televize se zeptala, zda je to pro ostatní účastníky debaty přijatelné, ti to však odmítli s poukazem, že jde o debatu šéfů britských politických stran.

Posléze vyšlo najevo, že Konzervativní strana pod Johnsonovým vedením pohrozila, že pokud konzervativci vyhrají volby, "budou revidovat veřejnoprávní status televizní stanice Channel 4" - založené Margaret Thatcherovou:

Komentátor Nick Cohen: Televizní stanice rozzuří politického předáka a ten pohrozí, že ji zlikviduje. Toto prosím není Rusko 2019, ale Británie 2019:


0
Vytisknout
6931

Diskuse

Obsah vydání | 3. 12. 2019