Hnus: Johnsonovi "ministři" se zásadně vyhýbají seriozním rozhovorům v televizi

16. 9. 2020

čas čtení 1 minuta
Piers Morgan, moderátor ranního televizního vysílání Good Morning, Britain, britské komerční televize ITV: 

"Nelituju ani jediné zatracené věci, kterou jsem udělal s těmi ministry. Myslím, že se v této pandemii chovali naprosto šíleně, to říkám otevřeně. Myslím, že zemřelo daleko více lidí, než bylo nutné. To je absolutně ostudné, takže se vůbec neomlouvám, že jim dávám ostré otázky. Ale to, co je neuvěřitelně zbabělé, je, že tito ministři se vyhýbají interview v našem televizním pořadu Good Morning Britain už 134 dní.

A to se nevyhýbají jenom nám, vyhýbají se publicistickému pořadu BBC Newsnight, vyhýbají se Channel 4 News, vyhýbají se všem médiím, kde si myslí, že by dostali tvrdé otázky, a teď jsme svědky toho, že je nutno učinit opravdu zásadní rozhodnutí, právě v této chvíli - jsme znovu v nebezpečném okamžiku této pandemie, a oni odmítají přijít do televize a mluvit s našimi diváky a informovat je.

To je zanedbávání jejich povinností ministrů. Je to naprosto ostudné. Nemělo by jim být dovoleno, aby se takto vyhýbali médiím. Boris Johnson dokonce napsal na Twitteru, "My musíme být pravidelně pohnáni k odpovědnosti. Proto existuje svoboda tisku." Opravdu, Borisi? No, tak proč se schováváš v ledničce a nepřijdeš do našeho pořadu?"


Video níže:



0
Vytisknout
6488

Diskuse

Obsah vydání | 22. 9. 2020