Fotbaloví idioti demolovali Prahu

8. 6. 2023

čas čtení 2 minuty
Opravdu nenávidím, když fotbaloví "fanoušci" okupují Prahu. Proč musíte ničit naše krásné město pro nějakou stupidní sportovní akci. Ukliďte si svůj svinčík, vy zatracení idioti. Takhle vypadá Staroměstské náměstí. Svinčík všude, agresivní fanoušci všude.

Jsou opravdu tyto dva fotbalové kluby hrdé na své fanoušky? Zkáza kterou za sebou zanechali na Staroměstském náměstí v Praze.






Pražská policie zadržela 16 lidí po útoku fanoušků Fiorentiny na soupeře z West Hamu


Česká policie zadržela 16 podezřelých poté, co skupina černě oděných fanoušků Fiorentiny ve středu před finále Evropské ligy v baru v centru Prahy napadla příznivce West Hamu a zranila tři návštěvníky, uvedly úřady.

 
Video na Twitteru ukázalo, jak fanoušci odpalují světlice a házejí stoly na bar, který se nachází u Staroměstského náměstí v Praze. Napaden byl také policista.

Policie uvedla, že šlo o ojedinělý incident a fanoušci měli lehká zranění v podobě řezných ran na rukou.

"Italští fanoušci napadli fanoušky West Hamu v baru v Rytířské ulici, zranili tři osoby," uvedla česká policie na Twitteru. "Napaden byl také policista. Omezili jsme osobní svobodu šestnácti lidem."

Pražská policie povolala několik stovek policistů navíc, aby hlídkovali na místě. Do fanouškovské zóny v české metropoli se chystá odhadem 20 000 příznivců West Hamu, mnozí z nich bez vstupenek na zápas, kteří se těší na první evropské finále svého týmu po téměř půl století.

Zdroj v angličtině ZDE

1
Vytisknout
3826

Diskuse

Obsah vydání | 9. 6. 2023