Okolo Třeboně

16. 11. 2012 / Pavel Táborský

čas čtení 1 minuta

Kromě koňských pastvin se tam vyskytují rybníky, ve kterých vrcholí výlovy známých kaprů. V posledních dnech tam taky dochází k lovu v kalných vodách. Uloveni mají být studenti, kteří jsou údajně pohoršeni hrůznou skutečností, že krajská radní pro oblast školství je členkou KSČM. Mladí demokrati se prý otřásají hnusem, neboť je všeobecně známo, že studenty středních škol odjakživa zajímalo především, který strejda, případně teta sedí v kanceláři na odboru školství příslušného úřadu.

Dnes a denně totiž po vyučováni sledovali, jak si tento zastupitel vede ve své funkci, co dobrého vykonal pro studentské blaho a zejména si pozorně všímali, jaké jsou odborné předpoklady pro výkon příslušného zařazení daného politika, píše Pavel Táborský.

Pod moudrým vedením svých vyučujících se podrobně seznamovali se zásadami fungování demokratických procesů a zpracovávali projekty na téma, jak měnit postupy vzdělávání a výchovy v nejbližším okolí -- ve třídě a škole.

Ti starší na základě podrobného studia politických systémů mají už zajisté jasnou představu o konstruktivním přístupu ke zlepšování všech nedokonalostí světa.

Neboť jsou mladí a nenakaženi nenávistí ke svým bližním. Pokud je infekce zasáhla, ať se pokusí v myšlenkách vrátit k obsahu dvou známých latinských citátů. Divide et impera. Cui bono?

0
Vytisknout
8931

Diskuse

Obsah vydání | 16. 11. 2012