ODS je nereformovatelná strana

27. 10. 2012 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

Pražský primátor Bohuslav Svoboda pochopil, že ODS nemá budoucnost. Kdo jiný než pražský primátor za ODS by měl být přece místopředsedou ODS? Kdo jiný než takový pražský primátor, který pro mnohé voliče pravice zosobňoval změnu? Praha přece byla vždy baštou pravice a ODS. Jenže voliči skočili na špek kmotrům, když volili Svobodu. Skočil jim na špek sám Svoboda. Neboť Svoboda, který ještě nedávno chtěl kandidovat na post místopředsedy ODS a který chtěl ODS přeměnit, tvrdě narazil na realitu, když mu ODS a TOP09 odvolala ředitele pražského Dopravního podniku Liche. Nyní místo Svobody bude za Prahu kandidovat na post místopředsedy ODS dnešní ministr životního prostředí Chalupa, o němž se ví, abych to řekl slovy pana Honzejka z Hospodářských novin, že z veřejných peněz jako starosta Prahy 6

"utopil dvě stě milionů korun v dnes už zkrachovalé společnosti Key Investment, napojené na pražské politické podsvětí. Tím se ovšem Chalupa zdatně řadí po bok kandidátů, jako je Martin Kuba nebo Petr Bendl, za nimiž stojí taková zákulisní esa jako Pavel Dlouhý nebo Ivo Rittig."

Výměna Svobody za Chalupu je realistická, neboť ODS je nereformovatelná strana, prožraná zločinem, která musí upadnout do bezvýznamnosti a zaniknout.

Pražská kometa vyhasla ZDE

Nechci být místopředsedou ODS. Mám ještě práci v Praze, říká primátor Svoboda ZDE

Paradoxy ODS. Do vedení míří Kuba, supernova Svoboda končí ZDE

0
Vytisknout
11955

Diskuse

Obsah vydání | 29. 10. 2012