Kaufland jako koncentrák?

14. 7. 2017 / František Řezáč

čas čtení 1 minuta
 Většina manažerů Kauflandu ČR jsou Češi nebo Slováci, jak vyplývá z obchodního rejstříku. Srovnání osobních čísel zaměstnanců s čísly vytetovanými na ruku v koncentráku je násilné a urážlivé. Policajti a železničáři mají čísla taky. Možná jde o povinnou ochranu osobních dat. Ta pokladní si možná nepřeje, aby její jméno vyřvával místní rozhlas v obchodě. Ptát se přímo té pokladní nebo nějaké vedoucí je směšné, ty o tom nerozhodují.


Milý Kauflande, už dost na tom, že jakožto korporace okrádáš stát, že odvádíš zisky za hranice a tuto zemi necháváš hnilou a vykradenou. https://blisty.cz/art/87438.html

 Opravdu? Odkud to paní Součková ví?

Někteří lidi se nemohou smířit s tím, že jsou v ČR německé firmy, například Kaufland nebo Škoda Auto VW. Ta taky krade?

Československo vykradli komunisti, vyvezli ho do SSSR:
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/53658/rusko-splatilo-dluh-do-ceskeho-rozpoctu-vsak-vetsina-penez-neprisla-i-kvuli-zemanovi.html

Pracující lid makal čtyřicet let na dvousettisícovou armádu a její výzbroj v zájmu okupační velmoci SSSR. Kolik asi stálo zbytečné dobrodružství v Afghánistánu?

Nakonec kontrolní otázku: Proč už skoro v každé větší vesnici, o městečkách nemluvě, mají malé obchody Vietnamci? Kam zmizeli čeští "národní" hokynáři? Za první republiky byli. Nebo je to taky spiknutí cizáků, co posílají peníze domů a nechávají tuto zemi shnilou a vykradenou?
                                                                              

0
Vytisknout
12465

Diskuse

Obsah vydání | 20. 7. 2017