Putin: Je to JEJICH vina. Musíme jednat

21. 12. 2021

čas čtení 2 minuty

Tento klip je děsivý. Putinův zkreslený pohled na skutečnost způsobuje, že  se chová jako velmi emocionální, ne racionální člověk. Není to dobré pro jeho rozhodování.

Putin: "To, co se teď děje, napětí vznikající v Evropě, to je JEJICH vina. Na každém kroku bylo Rusko donuceno nějak reagovat. Na každém kroku se situace podstatnou měrou zhoršovala, zhoršovala, zhoršovala, degradovala, degradovala. Nu a dnes jsme v takové situaci, kdy musíme něco udělat. Nemůžeme dopustit rozvíjení se této situace... No a jestli to někdo nechápe, je NUTNO, aby to pochopil."

 


Velmi znepokojující dnešní Putinův projev. Hovoří o nebezpečí extremismu a rozšiřování NATO a sděluje svým vrchním velitelům: "Jsme u zdi. Myslí si snad oni, že jen budeme nečinně stát a dívat se na to?

Putin: "To, co USA dělají na Ukrajině, je u prahu našeho domu. A oni prostě musejí pochopit, že my už nemáme kam ustupovat. Pod jejich krytím vyzbrojují a tlačí extremisty ze sousedního státu do Ruska. Řekněme na Krymu. Myslí si, že budeme jen nečinně přihlížet?"

Jsou tak líní, že opakují starou lež ze Sýrie


Ruský ministr obrany Šojgu si vymyslel, že Američané připravují "provokaci", útok chemickými zbraněmi v Donbasu. Totéž Rusko tvrdilo před lety o Sýrii, nikdy tam k žádnému americkému útoku chemickými zbraněmi nedošlo.



0
Vytisknout
8469

Diskuse

Obsah vydání | 28. 12. 2021