Ruští poslanci tvrdí, že prohrávají válku, protože Američané vytvořili v biolaboratořích zmutované ukrajinské vojáky

20. 7. 2022 / Fabiano Golgo

čas čtení 1 minuta
 

Konstantin Kosačev, místopředseda ruské Rady federace, a Irina Jarovaja, místopředsedkyně Státní dumy, v pondělí jako šéfové parlamentní komise pro vyšetřování "biolaboratoří" na Ukrajině prohlásili, že učinili nové velkolepé zjištění: Ukrajinští vojáci byli během "tajných experimentů" v amerických biolaboratořích přeměněni na nadlidské stroje na zabíjení. A to je podle nich vysvětlení, proč se plány Kremlu na rychlé převzetí moci samozřejmě zhroutily. Podle nich testy krve ukrajinských válečných zajatců odhalily "řadu nemocí", které naznačují, že na nich byly tajně prováděny pokusy "pro vojenské účely".

 

Jarovaja prohlásila, že "krutost a barbarství, s jakým se chová vojenský personál Ukrajiny, zločiny, které páchá na civilním obyvatelstvu, ty zrůdné zločiny, které páchá na válečných zajatcích, potvrzují systém řízení a vytváření kruté vražedné mašinérie realizovaný pod vedením Spojených států. Tyto drogy zvyšující výkonnost neutralizují poslední stopy lidského vědomí a mění je v ta nejkrutější a nejsmrtonosnější monstra".

Ruské vlády nás po celé věky nepřestávají bavit šílenými teoriemi a šílenými činy. Je tragické, že plně vyvinutí dospělí lidé, kteří mají odpovědnost za zastupování obyvatel své země, jsou schopni věřit nebo se alespoň snažit, aby ostatní lidé uvěřili těm nejobludnějším historkám.

Pravdou je, že Ukrajinci používají mocnou zbraň zvanou "vlastenectví". Mnohem účinnější než ta ruská, které se říká "chamtivost".

Pro Rusa s vymytým mozkem je právě teď svět plný mutantů a biologických zbraní, satanistických rituálů prováděných zdrogovanými ukrajinskými nacistickými vojáky a bájného národa na druhém konci světa, který se současně rozpadá a buduje superzbraně a zmutované bojovníky.

2
Vytisknout
6697

Diskuse

Obsah vydání | 26. 7. 2022