Jan Čulík na Petičním výboru Poslanecké sněmovny... od cca 2. minuty

24. 6. 2015

čas čtení 6 minut

(Druhé vystoupení Jana Čulíka je od minuty 27, začíná dotazem Konvičkova stoupence, jestli Jan Čulík někdy byl v Británii.)

Hugo Fibiger To je silný svinstvo, když sněmovna zesměšňuje někoho, kdo kritizuje trestnost! To jsme opravdu už i zákonodárně fašistickou zemí?

Daniel Veselý A to pozdvižení, když řek Čulík, že obětmi uprchlictví jsou hlavně muslimové...

Hugo Fibiger Stává se z nás vlastně naprosto oficiální fašistický stát.

Hugo Fibiger Ty kecy o "asi tisíci znásilněných neviňátkách" ve Velké Británii je naprosto manipulativní, protože nejen že nebere vpotaz tisíce dětí zneužitých křesťanskými duchovními, dále je vytržená z kontextu i českého, protože podle českých statistik je 30% českých dětí pravidelně obětmi zneužívání - to je v ČR prakticky 3 milióny lidí! (Pozn. red. Odpověď Jana Čulíka v tomto momentě nebyla slyšet, ale i tyto řeči o "tisíci znásilněných neviňátkách" byly lživé, protože skupina trestně stíhaných pedofilů v severní Anglii, kteří systematicky znásilňovali ohrožené nezletilé dívky, se skládala jak s Pákistánců, tak z bělochů. Nebyla rasově segregovaná.)

Antonín Novák Celou dobu to tu v nás bylo a vždycky to schytávali ti "nepřizpůsobiví". Teď si to jen všichni, včetně té drtivé masy, více uvědomujeme. wink emoticon

Hugo Fibiger 65% žen má údajně v ČR zkušenosti s domácím násilím - to je opět 3 milióny lidí - v "křesťanské a ateistické" ČR!!!

Je to banda hajzlů, fašounů, manipulátorů a lhářů.

Antonín Novák Já jsem si to zažil na vlastní kůži, když jsem byl na ulici, dostatečně. Vím co je tenhle národ zač. Teď už to jen sledují z pohodlí a tepla přes monitor, tak jako kolem. Aši i proto už nemám potřebu tahle fakta dál nějak vstřebávat...

Boris Cvek Hugo: ta agenda IvCR není fašistická, ale nacistická.... Mussolini nechal židy být, Franco taky...

Pavel Siostrzonek Židy dlouho jo, ale s Habešany se nemazlil hned od začátku - ale tady jen sledoval klasické kolonizační a genocidní praktiky Británie, Francie, USA... (Podobně jako Hitler.)

Boris Cvek V každém případě Konvičkova agenda je nacistická, horší než fašistická...

Hugo Fibiger Boris Cvek: Já chápu fašismus jako uzurpaci moci jakoukoliv zvrácenou ideologií - obvykle je lhostejno, je-li motivován etnicky, nábožensky (klerofašismus slovenský či španělský), nebo třídně (diktatura proletariátu.

Toto je prostě fašismus - zjednodušená lež za lží, bagatelizace, demagogie...

Dalším problémem je, že ti lidé prakticky vyzývají ke státní fašisaci, protože společnost bez současné Ústavy s Listinou základních práv a svobod v Ústavním pořádku ČR, Všeobecnou deklarací lidských práv, Evropskou úmluvou o lidských právech a Mezinárodním paktem o lidských a občanských právech - které ti lidé prostě popírají - bude prostě fašistickou zemí na cest

Hugo Fibiger Ta lež o neproočkovanosti Syřanů a Eritrejců je naprosto evidentní! V těch zemích existují prakticky stejná zdravotní pravidla jako u nás - ti lidé prostě lžou!

Hugo Fibiger Ten smích všeobecný, že muslim není člověk, je prostě na žalobu! Ti lidé se chovají hůře, než zhovadilý ISIL, protože tomu říkají "kultivovanost" - je to prostě šílené!!!

Boris Cvek To je nacismus....

Hugo Fibiger Je to lež za lží, co tam zaznívá. To je šílená bída!

Boris Cvek Co kdyby tam vystoupil staly pozorovatel Vatikánu OSN a řekl ta slova, která řekl "Všechny demografické studie o Evropě naznačují, že má-li si Evropa udržet své současné obyvatelstvo a své postavení, potřebuje více imirantů, jak k podpoře systému sociálního státu i pro poskytování pracovních příležitostí k aktivaci svého průmyslu. Jak z důkazů, tak že zkušenosti vyplývá, že imigrace je dobrá pro imigranty, pro zemí, která je přijímá, i pro vysílající zemí.“

Boris Cvek Je to dnešní zpráva..

Boris Cvek Jeden člověk tam používá tu populární demagogii s tím, že když IS vraždí křesťany (většinou ale muslimy), že křesťané přece nesmí být pro přijetí muslimských uprchlíků.... a ejhle ho Vatikán, ten oficiální chce přijetí všech uprchlíků a o jejich náboženské příslušnosti ani slovo. Vždy mne fascinuje, když nějací pitomci mluví za "křesťany", aniž si předem zjistí, jaký je postoj křesťanských církví...

Hugo Fibiger Je šílený, jak ta banda naprosto evidentních demagogů zneužívá i faktu, že NAŠE SKVĚLÁ CIVILIZACE vybila "původní obyvatelstvo USA", protože "jako my" pustilo imigranty do své země.

To myslí vážně, že budeme srovnávat pozuby ozbrojené hajzly z Evropy, kteří dobyli vojensky Ameriku za cenu genocidy domácího obyvatelstva s hrstkou bezbranných a oslabených pronásledovaných uprchlíků před válkou, kterou jsme opět způsobili my?!

To, co tam motá fašoun Konev o tom, že Čulík někoho označil za zločince, když odmítá dodržovat ústavní zákony ČR a UE - to už je úplná demagogie.

Boris Cvek Jo, s tím domorodým obyvatelstvem US to bylo taky dobře.... nějak přehlédli, že Evropané byli technický mnohem vyspělejší a že nejeli do Ameriky hledat azyl..... prostě tuny idiocie....

Boris Cvek Kdyby islám byl zločinecká ideologie, jak se může papež modlit v jeho mešitě.... nebo snad zná Vatikán islám málo, když ho studuje soustavně už od středověku? Modlil by se papež v nacistickém ústředí? Ti lidí jsou úplně mimo. A když podle Konvičky islám porušuje svobodu vyznání.... proč to všude v EU a USA nevědí? To museli čekat stovky let na Konvičku? Brrrr....

Hugo Fibiger Jako stát spějeme k mezinárodnímu trestnímu soudu v Haagu, jestli Konev s tímhle svinstvem bude mít úspěch.

0
Vytisknout
9651

Diskuse

Obsah vydání | 26. 6. 2015