Nedá se dělat nic

7. 10. 2012

čas čtení 1 minuta

Dobrý den,

směšný extrém jste maximálně vy. Nevím, co se vám nepozdává na názoru, že média ovládají vše. Pokud si myslíte, že lidi jsou svéprávní géniové, tak to se pletete. Nechají se zmanipulovat i vámi (ale jen minimální počet lidí, kteří čtou BL a vaše články) natož odborníky na propagandu v hlavních médiích a to hlavně ve veřejnoprávních. Ale v pohodě.

Zaujaly mě následující věty:

Jako velmi úsměvná mi připadá představa, že neúčast určité části voličů přivede dnešní vládnoucí politické rutinéry k pokání.

Lidé, kteří dnes vládnou, musejí být volbami odstraněni. Neúčastí ve volbách toho nedosáhnete.

Inu, jedete pořád stejnou písničku a podporujete tím tenhle systém, který je demokratický už je pro pár šílenců. Jestli si myslíte, že se vládnoucí garnitura vzdá svých postů zadarmo, tak to se pletete. Ti lidé mají k dispozici nejen média, ale také dokáží někoho zavřít, zrovna když se jim to hodí. Podívejte se na Španělsko, jak tam řežou demonstranty (v porovnání s tím byly zásahy proti demonstracím v Čechách doslova směšné). To ale nakonec uvidíte i ve VB, jak budou občanské protesty snadno potlačeny, protože se vládnoucím grázlům opět povede společnost roztříštit, i za pomocí podobných pisálků, jako jste vy.

Tenhle systém se změnit nedá. Protože má svá pravidla, aby mohl fungovat. Proto je to systém, že? píše Jindřich Sládek.

0
Vytisknout
10520

Diskuse

Obsah vydání | 8. 10. 2012