Rozhovor Britských listů 223. Proč vraždí lidi jiné lidi za to, čím si o nich chybně myslí, že jsou?

14. 6. 2019

čas čtení 1 minuta


For English, scroll below. Fergal Keane´s presentation is in English with Czech subtitles.


Pozn. JČ: Toto vystoupení Fergala Keana je vynikající. Má zásadní dopady i pro novinářskou práci v České republice.

PS. Upozorňuji, že novinářskou práci Fergala Keana sleduje globálně v zahraničním vysílání společnosti BBC 394 milionů lidí. (Je docela komické, jak jsme v Čechách mimo.)



Na 45. mezinárodní konferenci European Broadcasting Union promluvil douholetý slavný rozhlasový a televizní reportér společnosti BBC Fergal Keane o své osobní zkušenosti z genocidy ve Rwandě, k níž došlo právě před pětadvaceti lety, a pohovořil také o několika dalších velmi významných aspektech novinářské práce. Toto jeho vystoupení se vysílá v Regionální televizi, která je k dispozici satelitem, pozemním vysíláním a na kabelu i na internetu, od pátku 14. června 2019.

Fergal Keane, BBC Africa reporter, speaks about his personal experiences from the genocide in Rwanda, which he reported upon twenty-five years ago. He spoke during the 45th EBU International feature conference in Castlemartyr, Cork, Ireland.

Všechny Rozhovory Britských listů jsou nyní k dispozici ke stažení v audiu jako podcasty, k poslechu na vašem mobilu kdekoli. Informace ZDE


0
Vytisknout
7864

Diskuse

Obsah vydání | 21. 6. 2019