Vážená Modrovize

14. 10. 2012 / Radek Mokrý

čas čtení 1 minuta

Vážená paní Kroužková, pane Moravče, vážená Modrovize.

Vidím na vás, že jste trochu konsternovaní z "vítězství levice" a zejména KSČM. Co se divíte? Celé roky tady dehonestujete levici, tedy politicko-ekonomický směr, zastoupený ve všech demokratických státech, nejen v Evropě. Vědomě porušujete etický kodex veřejnoprávní televize a bez skrupulí dáváte velký prostor pravici. Všechny ty korupční aféry ODS a TOP 09 úspěšně pomáháte zametat pod koberec a naopak levici buď prostor nedáte vůbec nebo vaši redaktoři, mistři skákání do řeči, jejich vyjádření zkomolí a převrátí. ČSSD jste poškodili v minulých parlamentních volbách, nedávno jste z případu Rath udělali akční bojovku. Hodně voličů ČSSD odešlo, díky vám jinam. Vy naivkové, snad jste si nemysleli, že pak půjdou houfem volit ODS nebo dokonce TOP?

Představte si, že člověk, který je bez práce, zaměstnavatel, díky pochybným zákonům z dílny ODS, si z něj udělá levného otroka, důchodce, žijící v nedůstojných podmínkách za 6000 měsíčně, tedy za to, co vy, modří měsíčně projezdíte ve svých autech, půjde volit pravici? Nikoli, prozradím vám sladké tajemství, půjde volit komunisty.

Teď tam všichni zděšeně hledíte, jak komunistům přibývají voliči. Dokonce i mladí.

Nebuďte zděšení, bude hůř. Dnešní výsledek je varování. Nezměníte-li své vystupování a nedáte-li spravedlivý a objektivní prostor všem politickým názorům, bude hůř. Uvědomte si, že na naší politické scéně jsou daleko horší politické strany. A Češi, když jde do tuhého, nejsou zas takové holubičky, píše Radek Mokrý.

0
Vytisknout
14468

Diskuse

Obsah vydání | 16. 10. 2012