PŘEČETLI JSME:

Okamura chce zavést zpětná majetková přiznání

16. 10. 2012

čas čtení 1 minuta

"Budu se snažit uzákonit majetková přiznání od dvaceti milionů korun výše, aby každý člověk, který nemůže prokázat legální původ svého majetku, byl postižen," uvádí Okamura. Navrhuje prověření majetků i zpětně, což samozřejmě jde. "Funguje to i v USA a dalších západních zemích."

"Je potřeba zarazit rozkrádání, zloději se nám tu smějí do ksichtu a volně tu běhají. Politici jak zleva, tak zprava tvrdí, že nejsou peníze. Naše děti jdou do důchodu až v 70 letech, máme deváté nejvyšší daně v Evropě a pořád nám tvrdí, že nejsou peníze. To přece není pravda. Peníze jsou, ale jen jsou neúčelně vynakládané, nebo jsou rozkrádané. A ti politici, kteří přímo nekradou, tomu jen mlčky přihlíží. A promiňte, mlčení je souhlas."

Po masivním volebním úspěchu KSČM se objevila řada varovných až hysterických komentářů, kterak nám hrozí totalita a jak se nad naší zemí objevila rudá záře. K tomu se však Okamura přidávat nehodlá. "Plně respektuji výsledek demokratických voleb, to v žádném případě nebudu zpochybňovat, to ať ode mě nikdo nečeká. Jsem demokrat a plně respektuji vůli voličů České republiky. Pokud jde o mě osobně, jsem nezávislý nestraník, proto budu rád spolupracovat s každým, kdo má jakýkoli veřejně prospěšný návrh, který posune naši zemi dopředu."

Zdroj ZDE

0
8218

Diskuse

Obsah vydání | 17. 10. 2012